08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00


Varför ska du välja oss? pga bra priser, kunskap, personlig service & erfarenhet!


Andrew Nehaul är VD för Deluxe Vacations AB. Andrew som kommer från Barbados är helt säkert den främsta experten på Karibien i Sverige idag. Han är väl bekant med alla Karibiens önationer.

Utbildad i hotellmanagement i Kanada började han sin karriär på Barbados med Cunard Hotels & Resorts. Han har arbetat som konsult i karibisk turism hos Organisationen för Amerikanska Stater (OAS) i Washington, DC, USA. Han har också skapat två historiska, originella och unika middagsshower som gjort succé och blivit omtalade i den internationella resepressen.

Han kom till Sverige 1983 och startade sitt eget bolag som därefter representerade Barbados turismsmyndighet i Norden. Han har även arbetat som konsult i karibisk turism för SIDA (Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete).

Andrew gjorde begreppet “all-inclusive” känt i den svenska resebranschen när han arbetade som försäljningschef för Sandals Resorts i Europa.

1998 startade han Deluxe Vacations AB. Hans politiska och kommersiella förbindelser med Karibien är allmänt kända och uppskattade.


Anette Atterström har arbetat på Deluxe Vacations sedan slutet av 2005, är utbildad inom turism och rese service.
Hon har erfarenhet av rese försäljning med mer än 30 framgångsrika år i branschen bla har hon i många år arbetat för Fritidsresor (TUI) med reseförsäljning och som butikschef för en av de större butikerna i Sverige.

Anette har bott i Asien under många år i början av 2000-talet och har stor kunskap om resor till Asien och Indiska Oceanen. Hon är en kunnig reseförsäljare och tycker om att ha nära kontakt med kunderna för att hitta den perfekta resa och göra deras drömmar till verklighet. 


 


Tillsammans har vi besökt alla våra resmål – vi kan detaljerna!
Kontakta oss via mail eller ring oss på 08-748  0015 så berättar mer om vår resor. Vi är alltid trevliga och hjälpsamma.
 


 

Vi är ett internetbaserat företag som har sålt resor med reguljärflyg till Karibien sedan 1998.

Vi är en liten och självständig resebyrå som specialiserat oss på exotiska öar och resmål.

Vårt jobb är hitta drömresan.  

Hos Deluxe Vacations väljer du själv resedatum som passar just dig.

Vi har resor med reguljärflyg varje dag - året om!

Vi kan våra resmål. Vi ger dig de bästa alternativen och priser medan du sparar pengar och tid.

Resegaranti ställd hos kammarkollegiet.

 

Vi tycker att det är viktigt att du känner att någon alltid finns till hands, så kontakta oss gärna med frågor eller önskemål – stora som små. Luta dig tillbaka och dröm dig bort – så fixar vi resten!
 


 


Läs mer om vår resevillkor och andra viktigt information >>