08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00


Vårt team har över 30 års erfarenhet från resebranschen med fokus på Karibien. Vi har besökt alla öar och slutar aldrig fascineras av allt som de har att erbjuda. Vår erfarenhet sträcker sig från att ordna resor för solo-resenärer och par till stora grupper när det är dags att fira något särskilt. Vi har anordnat tusentals resor för att fira den där speciella dagen, romantiska getaways och "nu behöver jag bara åka till paradiset ett tag"-resor.

Resandet och att se världen har gett oss så mycket och vi tror att resande med oss kommer göra de samma för dig. Vi besöker våra destinationer och hotell regelbundet för att alltid vara uppdaterade. Hör av dig till oss och berätta vart du vill åka, så ser vi till att dela med oss av våra rekommendationer, historier och expertis som du inte hittar någon annanstans.

Vi är ett internetbaserat företag som har sålt resor med reguljärflyg till Karibien sedan 1998.

Vi är en liten och självständig resebyrå som specialiserat oss på exotiska öar och resmål.

Vårt jobb är hitta drömresan.  

Hos Deluxe Vacations väljer du själv resedatum som passar just dig.

Vi har resor med reguljärflyg varje dag - året om!

Vi satsar tid och intresse på att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, skräddarsy resan enligt dina önskemål och förvekliga dina resedrömmar.

Genom vår erfarenhet och våra trogna lokala samarbetspartner ger vi dig den bästa servicen, dygnet runt! 

Vi ser alltid till att våra kunder får drömresan de förtjänar, från avresa till hemkomst. 

Vi är alltid pålitliga och professionella.

Vi tycker att det är viktigt att du känner att någon alltid finns till hands, så kontakta oss gärna med frågor eller önskemål – stora som små. Luta dig tillbaka och dröm dig bort – så fixar vi resten!

 


 


Läs mer om vår resevillkor och andra viktigt information >>