08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

FAMILJEVÄNLIG RESORTER PÅ STRANDEN I ARUBA

Med Divi Aruba & Tamarijn Arubas all-inclusive familjepaket, bor, leker och äter barnen gratis! Det finns ingen bättre plats för föräldrar att luta sig tillbaka och slappna av medan barnen fyller sina dagar med aktiviteter från Kids Club som erbjuder icke-motoriserade vattensporter och massor av barnvänlig dagverksamhet. Det finns alltid något att göra för barn i alla åldrar, både i vattnet och på stranden. Häng med på volleyboll i poolen, lär dig vindsurfa eller ta en cykel och åka längs med cykelvägen. Aruba är din lekplats.

Divi Aruba
GRATIS för barn upp till 12 år
Minskade kostnader för barn med åldrarna 13-17 år
Vuxenavgift för 18 och äldre

Tamarijn Aruba
Barn 17 år och under bor, leker & äter GRATIS
Vuxenavgift för 18 och äldre
Obs: Familjeboenden med sammanlänkade rum finns tillgängliga på begäran.
 

THE KIDS CLUB

Kids Club välkomnar barn i åldrarna 5 till 12 för att träffa vänner och vara kreativa. Det erbjuds ansiktsmålning, konst och hantverk, filmer, bingo, och t-shirt-färgning. Vår vänliga och välutbildade personal ser till att alla barn är delaktiga för att se till att deras resa till Aruba ger dem allt det roliga i solen de kan hantera!

I Aruba är de mest populära barnaktiviteterna pool- och strandlekar. Med fyra sötvattenspooler och en strand på över 1,5 km är en pool-basketmatch eller beachvolleyboll-utmaning alltid en fantastisk idé. De mer äventyrliga kan klättra upp för en nio meter hög bergsvägg på stranden som är en rolig och oförglömlig upplevelse.

Barnaktiviteter
Barnen kan också njuta av en rad olika icke-motoriserade vattensporter och utrustning inklusive kajaker, katamaraner, flottar, vindsurfare och snorklar. Det finns också cyklar i alla storlekar att åka med längs cykelvägen eller ta en guidad tur. På Divi Aruba äger barnen!

På dessa hotell är barn viktigt !